گر دوره کارورزی را در دهیاری روستا خود گذرانده اید و بدنبال گزارش کارورزی در زمینه دهیاری هستید میتوانید گزارش زیر را استفاده کنید
گزارش کارآموزی حسابداری در دهیاری در 95 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویانی که دوره کاراموزی خود را در واحد حسابداری و مالی دهیاری گذرانده اند
عنوان
فصل دوم هدف از تاسیس مجموعه و معرفی مواد اولیه. 13
رسیدگی امور مربوط به تنخواهگردان و کارپردازان ، 17
خروج دارایی های اسقاطی ازانبار: 19
تعریف بانکها،شعب وحسابهای جاری مختلف: 21
تعریف صندوقهای مختلف این موسسه. 22
عوامل مغایرت بین مانده دفاتر وصورتحساب بانک: 23
فصل سوم تشریح روند کار و فرآیند تولید. 26
مرحله مطالعات مقدماتی یا اولیه طرح : 27
تهیة نقشه ها و مشخصات اجرائی طرح : 28
دعوت از پیمانکاران برای انجام طرح : 29
تسلیم قیمت پیشنهادی و ضحانت نامه شرکت در مناقصه : 30
نام طرفین قرارداد ( کارفرما – پیمانکار ) 31
تاییدات و تعهدات پیمانکار : 32
تعهدات و اختیارات کارفرما : 32
پیش پرداخت و ترتیب واریز آن : 33
تنظیم صورت وضعیت موقت کارها : 35
پرداخت وجه صورت وضعیت موقت : 36
ابطال ضمانت نامه پیش پرداخت : 38
ابطال ضمانت نامه انجام تعهدات : 39
استرداد نصف وجه الضمان ( سپردة حسن انجام کار ): 39
هزینة نگهداری در دورة تضمین : 40
انتقال دارایی مورد پیمان که به دستگاه مسئول بهره برداری : 40
حساب ذخیرة مطالبات مشکوک الوصول : 44
روشهای متداول حسابداری پیمانکاری : 49
دعاوی و تغییر ناشی از قراردادهای پیمانکاری : 52
محاسبة سود پیمان های ناتمام : 55
نحوه محاسبه استهلاک اموال ، مالیات و تجهیزات : 66
مالیات بر در آمد پیمانکاری : 69
نحوه نگهداری حسابهای مالیاتی : 76
جدول بهای تمام شده کار در جریان ساخت : 80
گزارش های عملیاتی : ........ 82
وظایف فرماندار
۱-فرمانداران در قلمرو ماموریت خویش به عنوان نماینده عالی دولت، مسئولیت اجرای سیاست های عمومی کشور در ارتباط با وزارتخانه ها و موسسات و شرکت های دولتی و سایر دستگاه هائی که به نحوی از بودجه عمومی دولت استفاده می نمایند، نهادهای انقلاب اسلامی، نیروهای انتظامی، شوراهای اسلامی شهر و شهرداری ها و موسسات عمومی غیر دولتی را عهده دار خواهند بود. همچنین نیروهای انتظامی در چارچوب وظایفی که در ارتباط با امنیت منطقه دارند، تحت نظارت فرماندار عمل خواهند کرد. برابر تبصره ۲ ماده ۱ مصوبه یاد شده، استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در برابر رئیس جمهور و هیات وزیران مسئول بوده و به عنوان نماینده وزیر کشور مسئولیت اجرای وظایف و اختیارات آن وزارت را در استان عهده دار خواهد بود و در مقابل وزیر کشور پاسخگوست و به همین ترتیب فرماندار نیز مسئولیتهای مذکور را در مقابل هیئت محترم دولت عهده دار می باشد.
۲- فرماندار مسئول برقراری و حفظ نظم و امنیت شهرستان است .
۳- هدایت و تشکیل مرتب جلسات شورای تأمین و نظارت بر حسن اجرای مصوبات آن .
انجام امور مربوط به چک ،
ابتدا چکهایی را همراه با فلاپی از خزانه داری برای ریختن به حساب استادان ، پرسنل و ... تحویل می گرفتم اسامی پرسنل واستادان بسیار زیاد بود ما شماره حساب و اسامی و مبلغ قابل پرداخت را همراه با دیگر مشخصات در فلاپی درج و تحویل بانک می دادیم و انها مبلغ مشخص شده را به حساب موارد فوق می ریختند.
نوع دوم چکها به این صورت بود که ابتدا چکهایی به بانک ملت می بردم و از انها چک رمزدار تحویل می گفتم(این چکها معمولا برای انتقال وجه از حساب خود در یک بانک به حساب دیگرخود در بانک دیگری استفاده می شد)وسپس به بانک تجارت می بردم و تحویل انها می دادم.
نوع سوم چک به صورت حواله ای بود که من فقط فرمهای مربوطه را پر می کردم وتحویل کارمند بانک می دادم.
روش محاسبه استهلاک
مستقیم:
برای محاسبه استهلاک به روش مستقیم بهای تمام شده آنرابر عمرمفیدش تقسیم مینمایند تااستهلاک سالانه آن مشخص گردد.
سپس استهلاک بدست آمده در تعداد سالهایی که استفاده شده است ضرب می شود تااستهلاک انباشته آن مشخص گردد.
اگرجنسی ازمیانه سال وارد سیستم شده باشد برای محاسبه استهلاک آن سال استهلاک سالانه رابر360 تقسیم کرده ودرتعداد روزهای استفاده شده آن سال ضرب می شود تااستهلاک آن سال معین شود.
استهلاک یکساله =عمر مفید / قیمت تمام شده
استهلاک انباشته = تعدادسالهای استفاده * استهلاک یکساله
دریافتنی :
حسابهای دریافتنی از جمله حساب های دارایی جاری است و شامل کلیة مطالبی می شود که مؤسسه باید در آینده دریافت نماید عمده ترین این مطالب تژناشی از فروش های نسیة کالا یا عرضة نسیةخدمات می باشد در مبادلات تجاری امروزه فعالت های تجاری نسیه بر مبادلات تجار ینقدی فزونی دارد و این مسئله حتی در زمینة تجارت خارجی غیر قابل مشاهده است .
حساب ذخیرة مطالبات مشکوک الوصول :
همانطور که گفته شد ، براثر انجام معاملات نسیه حسابهای دریافتنی ایجاد می شود و مسئلة وصول این نوع مطالبات مطرح می گردد بنابراین شناخت مشتریان در اقدام به مبادلات تجاری از مسایل اساسی تجارت می باشد در صورتی که شناخت کافی از مشتریان وجود نداشته باشد وصول مطالبات ممکن است با مشکلات مواجه گردد و چه بسا مطالعات وصول نشوند و عملا امکانات مالی مؤسسه به هدر برود چنانچه احتمال عدم وصول حسابهای دریافتنی وجود داشته باشد آن را به هزینة مطالبات مشکوک الوصول منظور و طرف مقابل آن را ذخیرة مطالبات مشکوک الوصول می نامند .
مالیات قطعی پیمان ها :
کلیة مبالغی که بابت عملیات پیمانکاری توسط کارفرما کسر شده است ( 4% هر پرداخت ) را می توان ابتداء به حساب مالیات قطعی پیمان ها بدهکار کرد و سپس به عنوان هزینه به حساب پیمان های مربوط انتقال داد . نگاهداری این حساب در دفتر کل ضروری نیست و می توان اقلام مربوط به کسر اینگونه مالیات توسط کارفرمایان را مستقیما به حساب پیمان های مربوط منتقل کرد در صورتی که حساب پیمان ها به طور جداگانه و با ستون بندی نگهداری شود نقل مستقیم مرجع به نظر می رسد چون آمار مبالغ کسر شده از این بابت در پایان دورة مالی به راحتی از حساب پیمان ها قابل استخراج است .